کد خبر 193910
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۳

یکی از دیپلمات‌های باسابقه دولت انگلیس با اشاره به سابقه ۲۰ ساله ارتباط آقازاده معروف با دولتمردان انگلیسی، از فعالیت‌های براندازانه گسترده وی با هماهنگی عوامل انگلیس پرده برداشت.

به گزارش مشرق به نقل از ندای انقلاب،‌ با افشای اظهارات یکی از دیپلمات‌های باسابقه دولت انگلیس در مصاحبه با مستندسازان بی‌بی‌سی که اخیرا دستگیر شده‌اند،‌ ابعاد جدیدی از فعالیت‌های براندازانه "آقازاده معروف" آشکار شد.

در این مستند که با همکاری عوامل روزنامه‌های زنجیره‌ای و به سفارش شبکه دولتی بی‌بی‌سی در حال تهیه بود، این دیپلمات‌ باسابقه در گفت‌وگو با مستند سازان اظهار داشته است که «دوستان ما از حدود ۲۰ سال پیش با "آقازاده" و علایق و نیز برخی نقطه نظرات او پیرامون ساختار نظام و رهبری جمهوری اسلامی ایران آشنا بوده‌اند.»

بنا بر این گزارش، این دیپلمات کارکشته رژیم سلطنتی انگلیس اضافه کرده است که «اولین بار در سال ۱۹۹۶ یا ۹۷ بود که از جفری جیمز (کاردار وقت انگلیس در ایران) شنیدیم که "آقازاده" مذکور را بسیار مستعد ارتباط با ما ارزیابی می‌کرد.»

دیپلمات مورد بحث از قول کاردار وقت انگلیس در ایران افزوده است: «در ملاقاتی که با وی داشتم، دریافتم که او به شدت علاقه‌مند به زندگی در لندن است. او حتی گفته بود که اخیرا مادر و خواهرش سفری به لندن داشتند و از آن شهر بسیار خوششان آمده است.»

جفری جیمز همچنین به روابط "آقازاده" با شرکت بریتیش‌پترولیوم (B.P) اشاره کرد و گفت که وی به ضرورت تقویت این رابطه تاکید داشت.

کاردار وقت انگلیس پیرامون دیدگاه‌های سیاسی این آقازاده گفته بود: «"آقازاده معروف" هیچ امیدی به شکل‌گیری گروه‌ها و احزاب سیاسی در ایران نداشت.... من به او گفتم در سیستم شما - جمهوری اسلامی - فقط یک نفر قدرت دارد و این با روح دموکراسی‌های غربی نمی‌خواند. وی بلافاصله حرفم را قبول کرد و گفت که به همین دلیل ما به دنبال راه حل هستیم.»

بنا به گفته این دیپلمات،‌ جفری جیمز از وی (آقازاده معروف) در مورد کاندیداتوری احتمالی میرحسین موسوی سوال می‌کند و وی جواب می‌دهد: «دوره موسوی تمام شده، نگاهش به مسائل خیلی بسته است و دیدگاه‌هایش به درد دوره سازندگی نمی‌خورد و فعلا هیچ محبوبیت و معروفیت و شانسی برای انتخاب شدن ندارد.»

کاردار وقت انگلیس راجع به توانایی و اقتدار کاندیداهای مطرح سوال می‌کند و پاسخ می‌گیرد: «رئیس جمهور بعدی هیچ قدرتی نخواهد داشت و با مشکلات زیادی مواجه خواهد بود.»

آن طور که از اظهارات این دیپلمات انگلیسی برمی‌آید، ملاقات "آقازاده معروف" با کاردار وقت انگلیس، پیش از کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۶ صورت گرفته است.

به گزارش ندای انقلاب، بنگاه سلطنتی سخن پراکنی بی‌بی‌سی در حال تهیه مستندی پیرامون مسائل ایران بود و برخی از عوامل روزنامه‌های زنجیره‌ای که اخیرا به جرم عضویت در شبکه بی‌بی‌سی دستیگر شده‌اند، در حال گردآوری اطلاعات آشکار و پنهان و انجام مصاحبه برای مستند مورد نظر انگلیسی‌ها بوده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۶
    0 0
    منظورتون م.ه هست مثلا!؟؟؟؟
  • ابوعلی ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۶
    0 0
    با سلام و تشکر اینطور که شما نوشته اید هیچ چیزی مشخص نشده است پس معلومه که فرد مورد نظر شما یکی از خودتان است!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس